Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

100 добрих справ: оновлений фасад приміщення школи села Голядин

Дата: 16.11.2021 11:22
Кількість переглядів: 454

Фото без опису

#23. В школі села Голядин реалізовують проєкт місцевих ініціатив, який здобув перемогу в конкурсі та отримав відповідне фінансування.

Силует школи завжди справляє перше враження ще здалеку, а тому мусить бути достатньо виразним. Будівля філії І ст. с. Голядин ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Світязький ліцей» вже досить стара, споруджена ще в 1934 році. За весь період її один раз капітально відремонтували. Проте нині колір фальшбрусу став блідим, вигорів під впливом сонячних променів, потребують ремонту і сходи.

Завдяки участі у проєкті місцевих ініціатив серед навчальних закладів оновлено зовнішній вигляд будівлі філії І ст. с. Голядин ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Світязький ліцей». Було закуплено будівельні матеріали за рахунок фінансування заходів проєкту з місцевого бюджету та співфінансування школи. З районного бюджету було виділено кошти в розмірі 9899 гривень. Трудовий колектив філії І ст. с. Голядин ОЗЗСО «Світязький ліцей» забезпечив співфінансування проєкту в розмірі 521 гривня.

Була здійснена часткова реалізація проєкту перед початком навчального року власними силами педагогічного колективу. Приміщення пофарбували якісним фасадним лаком, який був використаний в зазначеній кількості  (20 л. ). Фасад став набагато виразніший та набув естетичного вигляду.

На часі – реалізація другої частини проєкту, в межах якої відремонтують сходи.

Читайте також100 добрих справ: виготовлення робочих проєктів з реконструкції вуличного освітлення

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь