Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

100 добрих справ: у Самійличівській школі оновили харчоблок і їдальню

Дата: 10.11.2021 12:09
Кількість переглядів: 887

Фото без опису

#15. У ЗОШ І-ІІст. с. Самійличі – філії ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІст.-гімназія»  смт Шацьк реалізували  проєкт «Сучасно, комфортно – здорово, смачно», який здобув перемогу в конкурсі проєктів місцевих ініціатив серед навчальних закладів Шацької громади.

В його межах було відремонтовано приміщення харчоблоку та їдальні. Вартість проведених ремонтних робіт – 55 тис. грн. Результат – стару деревяну підлогу замінили бетонною і поклали плитку; замінили електропроводку, встановили нові вікна видачі їжі, двері, оновили стелю, стіни. Також було придбано столи і полиці у харчоблок.

До ремонтних робіт долучилися працівники школи, батьки учнів. Вчителі образотворчого мистецтва оздобили стіни гарними малюнками.

«Корпус, у якому знаходиться пристосоване приміщення нашої їдальні, є найстарішим у школі. Зовні будівля має непоганий вигляд, адже її було перекрито, здійснено добудову, облаштовано внутрішній санвузол. А от їдальня потребувала капітального ремонту, заміни меблів та частково обладнання. Завдяки реалізації проєкту «Сучасно, комфортно – здорово, смачно» працівники та учні отримали сучасну їдальню, де кожному приємно відновити емоційні та фізичні сили», – прокоментувала Валентина Положевець, директорка школи.

Читайте також100 добрих справ: ремонт дороги Піща-Шацьк-Любомль



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь