Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Осінні канікули в школах Шацької громади продовжили до 7 листопада

Дата: 27.10.2021 16:00
Кількість переглядів: 811

Фото без опису

В Шацькій селищній раді відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Головним питанням на ньому було встановлення додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів у зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації на території селищної ради, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Було вирішено посилити обмежувальні протиепідемічні заходи, рекомендувавши керівникам підприємств, установ та організацій максимально використовувати дистанційні форми роботи.

Крім того, члени комісії прийняли рішення щодо продовження осінніх канікул  у закладах середньої освіти до 7 листопада (для учнів 1-11 класів).

Мобільна група продовжить обстежувати підприємства, установи та організації, заклади громадського харчування, торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами щодо дотримання обмежувальних заходів.

Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності та суб’єктам господарювання важливо забезпечити виконання «Плану заходів щодо охоплення вакцинацією населення області для формування колективного імунітету до гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 21.10.2021 № 649.

Нагадаємо, в Шацькій громаді працює три постійних пункти щеплення: в Шацькій, Пульмівській, Піщанській амбулаторіях загальної практики-сімейної медицини. Вакцинацію мешканців громади медики здійснюють щоденно: в будні – з 8:00 до 19:00, у суботу і неділю – з 9:00 до 17:00.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь