Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Просимо мешканців Шацької громади дотримуватися правил карантину

Дата: 11.10.2021 14:01
Кількість переглядів: 1284

Фото без опису

 

З 23 вересня в Шацькій громаді, як і на території Волині і всієї України, діють обмеження жовтої карантинної зони.

У жовтій зоні масові заходи дозволені, якщо на одну людину є щонайменше 4 кв. метри площі; у ресторанах можуть перебувати не більше 4 людей за столиком, а відстань між столами - мінімум 1,5 м. Людям слід обов'язково носити маски у приміщеннях, дотримуватися фізичної дистанції у 1,5 м.

Жодних обмежень для транспорту немає. Заборонена робота навчальних закладів в очному режимі, крім тих, де щонайменше 80 відсотків працівників мають «жовтий» (одне щеплення) або «зелений» (повний курс вакцинації) COVID-сертифікат.

Винятком є дитячі садки і 1-4 класи шкіл, вони зможуть продовжувати працювати, навіть якщо не буде дотримана норма в 80% вакцинованих.

Щоб уникнути погіршення епідемічної ситуації та знизити ризики інфікування, необхідно постійно дотримуватися основних правил, а також систематично мити та дезінфікувати руки, уникати скупчення людей, дотримуватися карантинних правил в громадських місцях. При появі змін в стані здоров’я залишайтеся дома, звертайтеся до свого сімейного лікаря та виконуйте всі його рекомендації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь