Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В селищній раді обговорили проблему шкідливого впливу ТПВ на навколишнє середовище

Дата: 29.09.2021 17:51
Кількість переглядів: 828

Фото без опису

 

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, провів нараду, на якій розглядалися питання зменшення шкідливого впливу ТПВ на навколишнє середовище, підвищення рівня відповідальності та екологічної культури населення, покращення санітарного стану населених пунктів та організація збору відходів на території Шацької селищної ради.

У нараді взяли участь Олександр Кралюк, начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області, державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища, керівники структурних підрозділів селищної ради, старости сіл Шацької громади, представники комунального підприємства.

Було вирішено: посилити контроль за діючим полігоном ТПВ; розглянути можливість зменшити обсяги захоронення відходів шляхом упровадження нових методів збирання, перевезення, зберігання; провести інформаційно-просвітницьку роботу. Крім того, зроблено акцент на тому, щоб в усіх населених пунктах громади організувати централізований вивіз сміття шляхом укладання договорів на вивіз ТПВ та почати поетапний перехід від існуючої системи збирання ТПВ до роздільної.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь