Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шацький селищний голова взяв участь в урочистому відкритті проєкту «ГОВЕРЛА»

Дата: 01.10.2021 08:08
Кількість переглядів: 952

У Києві відбулося урочисте відкриття проєкту «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування (ГОВЕРЛА)», для реалізації якого разом з ще двома регіонами визначена й Волинська область.

За результатами першого відбору проєкту USAID, 10 громад Волині успішно пройшли відбір, серед них – Шацька селищна територіальна громада.

Участь у заході взяли Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін та керівник проєкту Габріель Абрагам.

Шацьку громаду представляли на заході Сергій Карпук, Шацький селищний голова, та Оксана Тимошук, начальник відділу економічного розвитку, інфраструктури, залучення інвестицій селищної ради.

27 вересня 2021 року Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) розпочало нову програму в галузі підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування в рамках проєкту «ГОВЕРЛА», спрямовану на посилення децентралізації та систем місцевого самоврядування по всій Україні.

П'ятирічна програма «ГОВЕРЛА» вартістю 74 млн. доларів США сприятиме просуванню реформи Уряду України щодо децентралізації шляхом підтримки політичних і законодавчих реформ, зміцнення місцевих органів влади і створення механізмів взаємодії громадян з органами влади на місцевому та національному рівнях.

«Наша мета — створити комфортні умови життя для людей в громадах, підвищити якість і доступність соціальних і державних послуг. Вдячний Уряду США за вагому підтримку в досягненні цієї цілі», — зазначив Денис Шмигаль під час урочистого відкриття проєкту.

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, переконаний, що проєкт USAID «ГОВЕРЛА» сприятиме більш ефективній діяльності територіальної громади, дасть можливість реалізувати нові ідеї, покращити якість послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь