Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Відбудеться екологічний форум «Взаємодія влади, бізнесу та громадськості у вирішенні проблеми накопичення сміття на території Шацької громади»

Дата: 22.09.2021 17:15
Кількість переглядів: 1466

Фото без опису

 

У п’ятницю, 24 вересня, о 14:00 в актовому залі Шацького лісового коледжу ім. В.В.Сулька (за адресою  вул. 50-річчя Перемоги, 20) відбудеться форум  «Взаємодія влади, бізнесу та громадськості у вирішенні проблеми накопичення сміття на території Шацької громади». 

Мета заходу – покращення комунікації влади, бізнесу та громадськості в питанні екологічної проблеми місцевості, а саме зменшення навантаження на полігон ТПВ шляхом впровадженням сортування сміття. Адже через надмірне накопичення відходів ми можемо втратити інвестиційну та туристичну привабливість.

Захід організовується у рамках проєкту «Відсортуй сміття – подаруй майбуття» громадською організацією «ЕКО БУГ» та партнерами: Шацькою селищною радою, Шацьким лісовим коледжем ім. В.В. Сулька та Шацьким національним природним парком. Програмою форуму передбачено обговорення варіантів вирішення цієї ситуації.

Просимо небайдужих долучитися до обговорення проблеми та взяти участь в екодослідженні, заповнивши коротку анонімну анкету за посиланням, наведеним нижче.

За додатковою інформацією звертайтеся до Миколи Полінкевича (тел. 0969110102).

Зміст цієї публікації було підготовлено в рамках конкурсу міні грантів проєкту «Київського діалогу» за підтримки МЗС Німеччини. Він є виключною відповідальністю авторського колективу ГО «Еко «Буг» і не відображає точку зору німецько-української платформи.

https://docs.google.com/forms/d/19o1KuZuICBqR8yzBUXy6bEd690auw2G_zKmvt2OJd4s/viewform?edit_requested=true

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь