Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку привітали тих, хто береже і примножує лісові багатства

Дата: 17.09.2021 09:35
Кількість переглядів: 1461

16 вересня в смт Шацьк відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівника лісу.

Тих, хто не байдужий до проблем галузі, хто професійно стоїть на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, хто навчає, як берегти і примножувати лісові багатства, напередодні свята вітали в актовому залі Шацького лісового коледжу ім. В.В.Сулька.

На тому, що лісівники справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету, наголосили, звертаючись до присутніх у залі, Богдан Тимошук, секретар Шацької селищної ради, та Ольга Сахарук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчого органу. За їхніми словами, це свято є професійним для великої кількості мешканців Шацької громади, адже на її території функціонують державне підприємство «Шацьке УДЛГ», лісовий коледж та розташований національний природний парк. Кожен працівник, викладач, студент усвідомлює відповідальність перед поколіннями, які житимуть після них, і роблять усе, щоб їхні діти, внуки і через століття могли відчувати користь від зелених легень планети.

Керівники подякували усім працівникам та ветеранам галузі за сумлінну та невтомну працю, за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток громади та вручили відзнаки найкращим представникам.

Подяки селищної ради за співпрацю і партнерство, високий професіоналізм у сфері лісового господарства оголосили Андрієві Самолюку, директору ДП «Шацьке УДЛГ», Ігорю Жмурку, директору Шацького лісового коледжу ім. В.В.Сулька, Марії Христецькій, директору Шацького НПП. Грамоти селищної отримали Валентина Паскаль, бухгалтер ДП «Шацьке УДЛГ», Олег Сулева, інженер охорони і захисту лісу ДП «Шацьке УДЛГ»,  Андрій Шевчук, помічник лісничого Мельниківського лісництва Шацького НПП, Олександр Корнєєв, начальник відділу-завідувач господарства Шацького НПП, Тетяна Бабеляс, викладач спеціальних дисциплін лісівничого профілю Шацького лісового коледжу ім. В.В.Сулька, Тамара Котович, викладач спеціальних дисциплін лісівничого профілю Шацького лісового коледжу ім. В.В.Сулька, Галина Сахарук, викладач спеціальних дисциплін лісівничого профілю Шацького лісового коледжу ім. В.В.Сулька.

Вагомих здобутків у професійній діяльності, успіхів у реалізації задумів та натхнення від природи побажали винуватцям свята Марія Христецька та Ігор Жмурко, нагородивши найбільш сумлінних працівників. Представникам сфери подарували свої пісенні вітання під час невеликого концерту народний ансамбль «Молодички» (керівник Ніна Вирович), Анатолій Павлей, Галина Хомяк та вокальний гурт студенток лісового коледжу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь