Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку підприємців привітали з професійним святом

Дата: 03.09.2021 15:47
Кількість переглядів: 1823

03 вересня в залі засідань Шацької селищної ради відбулись урочисті заходи з нагоди Дня підприємця, яке відзначається в Україні в першу неділю вересня. День підприємця  покликаний привернути увагу до підприємницької ініціативи та  сприяти подальшому розвитку бізнесу.

Підприємців привітали з професійним святом Шацький селищний голова Сергій Карпук, директор Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Мирослава Терета, начальник Шацької ДПІ ГУ ДПС у Волинській області Світлана Сулік, директор КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради», депутат Волинської обласної ради Світлана Крецу.

Під час урочистостей Сергій Карпук виконав приємну місію - виразив щиру вдячність підприємцям за активну участь в соціально-економічному розвитку громади та відзначив подякою за особистий внесок в наповнення селищного бюджету, співпрацю та партнерство, високий професіоналізм у сфері підприємницької діяльності:

Василя Печука

Тетяну Сіжук

Олену Лікіних

Руслану Заяць

Любов Сіжук

Володимира Сергійчука

Олександра Семерея

Любов Дибалюк

Анатолія Ковальчука

Оксану Жучик

Олександра Кужеля

Володимира Проскуру

Олега Грома

Сергія Мегеля

Подякою голови Волинської обласної ради Григорія Недопада за сумлінну працю відзначено Віталія Ярему. За активну громадянську позицію та з нагоди Дня підприємця висловлено Подяку голови Ковельської РДА Ольги Черен та голови Ковельської районної ради В’ячеслава Шворака  -  Петру Нестеруку і Володимиру Шуму.

За тісну співпрацю директор Шацької районної філії Волинського обласного центру зайнятості Мирослава Терета відмітила підприємців Надію Шатєєву, Світлану Поліщук та Валентину Денисовець.

Святковий настрій  з нагоди свята подарували працівники Шацького будинку культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь