Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Урочистий захід у Шацьку з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 25.08.2021 15:00
Кількість переглядів: 1620

Фото без опису

24 серпня в сквері ім. Тараса Шевченка смт Шацьк відбулися урочисті заходи з нагоди 30-річчя Незалежності України.

З великим державним святом привітав мешканців громади Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

«День незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців. З нагоди свята бажаю вам міцного здоров’я, щедрої долі та добра. Нехай радість та достаток будуть у кожній родині. А над Україною запанує мир», – зазначив у своєму виступі Сергій Карпук.

Очільник громади вручив обласні, районні нагороди, грамоти селищної ради та оголосив подяки найкращим працівникам структурних підрозділів органу місцевого самоврядування, установ та організацій. Грамоти з рук Сергія Карпука отримали і вихованці Шацької ДЮСШ відділення веслування, які досягли великих успіхів у цьому виді спорту на всеукраїнському рівні: Владислав Занюк, Софія Романович, Ярослав Карпук. Крім грамот, Владиславові і Софії як відповідно переможцеві і призерці чемпіонату України були вручені сертифікати на отримання стипендії селищної ради.

З вітальним словом звернувся до присутніх Сергій Рибін, заступник начальника четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП, який з нагоди 30-ї річниці Незалежності України нагородив почесними грамотами ТВО Командувача військ Оперативного командування «Захід» військовослужбовців, що боронили нашу країну на її східних рубежах, та волонтерів.

Шачани та гості селища змогли насолодитися патріотичним концертом, який в день народження держави підготували для них окремі виконавці та творчі колективи громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь