Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

З Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

Дата: 23.08.2021 08:00
Кількість переглядів: 1135

Фото без опису

Шановні мешканці Шацької громади!

Минуло 30 років з часу знакової події проголошення незалежності України. Упродовж сторіч українці долали надзвичайно багато викликів, боролися за право жити у вільній державі, розмовляти рідною мовою і почуватися господарями на своїй землі. Ця боротьба триває й досі: українські військові зі зброєю в руках захищають суверенітет і територіальну цілісність держави від зазіхань північного сусіда.

День  Державного Прапора і День незалежності України – це свята, які мають велике загальнодержавне значення як події суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

Символом нашої незалежної Батьківщини є синьо-жовтий стяг – втілення національної єдності, честі та гідності. Це символ пшениці в степах під блакитною аркою неба, який уособлює споконвічне прагнення народу до миру, праці, краси та багатства рідної землі. Саме державний прапор України є постійним супровідником бійців і на передовій, і в тилу. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни і Шацької громади зокрема. За три десятки років незалежності виросло покоління,  для якого слова «свобода», «право вибору», «демократичні цінності» - це не просто терміни, а спосіб життя. Попри труднощі, наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи.

Від щирого серця вітаю вас з великими державними святами! Бажаю завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою Батьківщину, шанувати історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

З Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

З повагою – Сергій Карпук, Шацький селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь