Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Всеукраїнський благодійний проєкт до 30-річчя незалежності України "Країна добрих сердець"

Дата: 20.08.2021 09:22
Кількість переглядів: 922

Шановні добродії!

Благодійна організація "Благодійний фонд "Світло в тобі" до 30-ї річниці Незалежності нашої держави реалізує Всеукраїнський проєкт "Країна добрих сердець”. Проєкт ініційований волонтерами та батьками Єгора Кудрявського з Броварів, який має рідкісне генетичне захворювання - СМА (спінальна м'язова атрофія) 2 типу.

Родина хлопчика вже понад 10 місяців бореться зі смертельною недугою, та самотужки їм не впоратись. Тільки підтримка добрих сердець з усіх куточків України зможе врятувати малюка, якому лише 1 рік та 8 місяців. Збір ведеться на найдорожчий у світі препарат "Zolgensma”, вартість якого 1 870 000 доларів.

Силами волонтерів та небайдужих людей станом на сьогодні зібрано 1 066 666 доларів. Та часу на збір коштів для оплати рахунку з клініки Children's Hospital of San Antonio (США) майже не залишилося, оскільки ліки малюку потрібно надати до того, як йому виповниться 2 роки. Це головна вимога для проходження лікування препаратом "Zolgensma”. Таким чином, потрібно зібрати ще 803 334 долари, щоб Єгорчик отримав шанс на життя, зробив свій перший крок та мав дитинство, як і всі звичайні малюки.

Надзвичайно велика сума понад 20 млн. грн. родині Кудрявських, в якій мама у декретній відпустці, а тато - поліцейський, не по кишені. Але бажання врятувати єдиного сина та відчуття того, що вже зібрано більшу частину від потрібної суми, змушує рухатися вперед, не опускати руки та вірити на краще.

Саме тому, звертаємося до вас за допомогою та просимо долучитися до участі у благодійному проєкті "Країна добрих сердець”.

Саме 24 серпня ми просимо усіх небайдужих об'єднатися та підтвердити суть фрази "З миру по нитці - голому сорочка”. Адже одна людина - це маленька ланка, а ось якщо такі ланки об'єднати, то можна й гори звернути. Сила українців у тому, що ми незалежні, вольові, вміємо допомагати та співпереживати, вчасно підставимо плече та простягнемо руку допомоги. І саме у цей прекрасний ювілей - 30 років Незалежності нашої неньки - ми можемо створити диво, на яке так чекає ця родина щирих українців.

Давайте творити добрі справи разом! Ми - українці: і в радості, і в смутку.

 

***

 Доброго дня, шановна громадо, дорогі українці та усі добрі люди!

Ми родина Кудрявських. Наш єдиний синочок, наш первісток - Єгорчик - має тяжке генетичне захворювання СМА (спінальна м’язова атрофія) і врятувати його може лише один укол. Але цей укол - найдорожчі у світі ліки. Його вартість 1 млн 800 тис доларів. Це захмарна сума для нашої родини!

10 тяжких, хвилюючих, безсонних і страшних місяців ми збираємо кошти та благаємо про допомогу усіх небайдужих. Зібрана більша частина від необхідної суми і за це ми дякуємо кожному, хто перерахував гривню, 20, 50, 100. Це по-справжньому народний збір! Дякуємо вам, наші рідні та низько вклоняємось!

Та ми вимушені зараз стояти на колінах перед усім світом, тому що для оплати рахунку з клініки у Сан-Антоніо та введення препарату нашому синові, залишилися лічені дні. Ми так боїмося не встигнути! Це нестерпно боляче знати, що ми можемо врятувати свого сина, що ліки, які подарують йому щасливе дитинство, існують, а ми не можемо ніяк цей процес пришвидшити. Ми би продали все майно, взяли скільки можна кредитів, але 65 млн грн для нас - непідйомна сума. Це тяжке випробування. Ми благаємо кожного не пройти повз нашу біду! Нам залишилося зібрати ще 20 млн грн, але так хочеться вірити, що з Божою поміччю та вашою підтримкою, дорогі українці, ми встигнемо!

Нашого синочка у цьому поєдинку за життя підтримує дуже багато відомих людей, серед яких і спортсмени (футболісти ФК “Динамо” та ФК “Шахтар” надали свої речі з автографами для благодійного аукціону), і співаки (гурт “Океан Ельзи”, Світлана Тарабарова, Віталій Козловський, Альона-Альона, Роман Скорпіон також підписали листівки та записали відеозвернення), і гумористи, і журналісти  та телеведучі (Наталія Мосейчук, Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс, Руслан Сєнічкін, Людмила Барбір та інші). Команда небайдужих людей та помічників нашого Єгорчика - найдобріші у світі люди!

Давайте сьогодні, у цей святковий ювілей незалежності нашої країни, будемо творцями дива! Допоможіть нам виграти цей бій Єгора за незалежність від хвороби!

Якщо ви не наважитесь допомогти сьогодні, завтра може бути вже пізно. Будь ласка, не покидайте нас у тяжку хвилину! І нехай вам ваше добро повернеться сторицею!

 

З вдячністю та надією на підтримку родина Кудрявських

Реквізити для допомоги:

Приват Банк

5168 7573 5840 7031 Кудрявська Анна Олексіївна (мама)

4149 4993 4285 8485 Кудрявський Руслан Сергійович (тато)

Альфабанк

5355 5711 0584 4781 Коваленко Людмила Дмитрівна (бабуся)

Monobank

5375 4114 0554 8244 Кудрявська Анна Олексіївна (мама).

Лабораторні дослідження

Консультативний висновок НДСЛ "Охматдит"

Свідоцтво про народження

ДНК-діагностика


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь