Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

У Мельниках відсвяткували День села

Дата: 11.08.2021 08:00
Кількість переглядів: 2190

7 серпня жителі Мельників відсвяткували День села. Оскільки саме тоді Церква вшановує пам'ять про подію Успіння святої праведної Анни, то свято розпочалося з ранкового богослужіння в Свято-Аннівському храмі.

Далі спортивні змагання з футболу та піднімання гирі об’єднали найспритніших і найсильніших. А надвечір розпочалася насичена концертна програма з виступами артистів, з привітанням від господарів та гостей, з розвагами для дітей, численними подарунками та частуванням.

"Дорогі мешканці села Мельники і гості, у цей святковий день зичу вам міцного здоров’я, благополуччя, сили та натхнення. Ви всі – активні, творчі, працьовиті люди, що прославляють своє село здобутками в різних сферах і прагнуть його зробити найкращим! Ви – гордість і надія нашої громади", – з такими словами звернувся до жителів населеного пункту-іменинника Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

Гарного свята – людям і процвітання – перспективному селу побажали Марія Христецька, директорка Шацького національного природного парку, Сергій Цюриць, волинський письменник і журналіст; Катерина Шамук, авторка книги про Мельники, Оксана Бегеза, працівниця санаторію «Лісова пісня».

Подарунки, грамоти, грошові премії, призи переможцям номінацій – все це дарувало тим, хто прийшов на свято, гарний настрій і приємні емоції. Окрасою концертної програми стали виступи місцевих і приїжджих співаків та колективів: Оксани Цевух, Оксани Падалюк, Лесі Рабчевської, дуету «Два кольори» у складі Анатолія Павлея та Ніни Вирович, гурту «Отамани», Костянтина Бондаровича, колективу «Жайвір», заслуженого працівника культури Ярослава Найди, Ігоря Баранюка, дуету «Жива пісня».

Кульмінацією свята став розіграш святкової лотереї, головним призом якої стала путівка на відпочинок у Єгипет для двох осіб, що дісталася жительці села Катерині Верчук.

Організатори свята на чолі з завідувачем клубу села Мельники Федором Гіричем вдячні всім, хто допоміг зробити День села яскравим і незабутнім.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь