Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шацькі рятувальники-добровольці отримали сертифіковану медичну сумку та жилети

Дата: 10.08.2021 13:15
Кількість переглядів: 1121

Фото без опису

Шацька селищна територіальна громада впродовж декількох років бере участь у проєкті «Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів в порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області», що реалізується комунальною установою «Агенція розвитку Єврорегіону «Буг» та співфінансується Європейським Союзом у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 та відповідно Шацькою громадою.

В рамках проєкту в Шацькій ТГ було утворено добровільну пожежну дружину, яка дбає про пожежну безпеку на території, запобігає виникненню загорянь, гасить пожежі, надає допомогу у ліквідації наслідків інших надзвичайних ситуацій.

Добровольці пройшли відповідне навчання, ознайомилися з роботою пожежників Республіки Польща і зараз продовжують вдосконалювати свої навики.

28 липня у рамках проєкту у місті Луцьку відбулися спільні польові навчання з використанням рятувального обладнання для відпрацювання навиків реагування під час надзвичайних ситуацій транскордонного характеру та відео зустріч з польськими добровольцями пожежно-рятувальних підрозділів. У заходах взяв участь і представник добровільного пожежно-рятувального підрозділу Шацької громади.

В ході навчання добровільний пожежно-рятувальний підрозділ громади отримав професійну сертифіковану медичну сумку-укладку з комплектацією та жилети для рятувальників.

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, передаючи їх представникам структури, подякував проєкту за цінне придбання та зазначив,  що безпека людей – питання номер один для громади. 

Фото без описуФото без опису     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь