Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Собаки, подарунки і гарний настрій: в Шацьку відбувся захід для дітей пільгових категорій

Дата: 30.07.2021 17:17
Кількість переглядів: 968

Фото без опису

28 липня на стадіоні селища Шацьк була проведена соціальна благодійна акція «Безпека дитини – наша відповідальність», організована Волинським Жіночим рухом «За майбутнє», обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна» (голова Людмила Лонюк), підтримана Шацькою селищною радою, а саме службою у справах дітей (начальник Олена Кропивник), та спілкою практикуючих дресувальників кінологічної спілки України (голова Юрій Бардась).

Присутніх привітали Сергій Карпук, Шацький селищний голова, Ігор Жмурко, директор Шацького лісового фахового коледжу, Світлана Крецу та Оксана Філіпчук, депутатки Волинської обласної ради, Ольга Максим’як, депутатка Луцької районної ради.

В рамках практичного семінару з дресування службових собак, який триває на базі Шацького лісового коледжу, для дітей пільгових категорій Шацької громади була організована виставка цих тварин, проведені показові виступи з їх участю та цікава вікторина.

Професійні дресувальники продемонстрували малечі, як проходять пошуки зброї чи наркотиків, а також як відбувається затримання злочинця.

Крім того, всі діти отримали в подарунок від«Дитячої місії» футболки, солодощі, а також безплатно пообідали в їдальні. Людмила Лонюк  вручила два дитячих автокрісла та одне крісло для годування батькам із трьох сімей Шацької громади (багатодітним і батькові з інвалідністю).

Долучилися до акції і працівники сектору поліцейської діяльності №2 (смт Шацьк), які провели з дітьми бесіди на тему дотримання правил дорожнього руху, відповідальності за їх порушення, продемонстрували їм навчальну зброю та інші спецзасоби, дозволили посидіти в службовому автомобілі.

Багатогранний захід подарував дітям Шацької громади приємне спілкування з однолітками та чотирилапими улюбленцями, наповнив день позитивом та яскравими враженнями.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь