Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Біля озера Світязь почали будувати мультифункціональний спортивний комплекс

Дата: 22.07.2021 12:33
Кількість переглядів: 774

Фото без опису

На спортивному об’єкті «великого будівництва» Шацької селищної територіальної громади стартували  будівельні роботи.

 

В рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на базі практики спортивно-оздоровчого комплексу «Гарт» Волинського національного університету імені Лесі Українки, що на березі озера Світязь, розпочалися роботи з будівництва мультифункціонального спортивного комплексу.

 

Наразі будівельники готуються до облаштування фундаменту спорткомплексу. Далі будуть зводити стіни, прокладати комунікації та здійснювати монтаж даху. Загалом проєкт передбачає будівництво двох зблокованих прямокутних споруд: одноповерховий спортивний комплекс (44.0х24.0м) та триповерховий господарський комплекс (20.0 х 24.0м).

Новий спорткомплекс буде доступний для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення. Зокрема, сходи головного входу та евакуаційні виходи на рівні першого поверху дублюватимуться пандусами.

 

Загальна кошторисна вартість реалізації проєкту спортивної інфраструктури становить понад 19 мільйонів гривень.  Левова частка коштів, а саме 16 мільйонів 950 тисяч гривень – це кошти ДФРР, решта –  місцевий бюджет.

 

Об’єкт на березі озера не тільки надасть можливість проводити в Шацькій громаді всеукраїнські та міжнародні змагання, а й сприятиме пропаганді здорового способу життя та популяризації різних видів спорту.

 

Джерело: Волинська ОДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь