Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Відбувся семінар на тему захисту прав споживачів

Дата: 22.07.2021 08:25
Кількість переглядів: 723

Фото без опису

В Шацькій селищній раді відбувся семінар на тему основних аспектів захисту прав споживачів, який провели фахівці головного управління Держпродспоживслужби  у Волинській області.

На захід були запрошені підприємці Шацької громади, які реалізовують товари непродовольчої групи. Шацьку селищну раду представляла Ольга Сахарук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчого органу.

Перед присутніми виступив Геннадій Кожевніков, заступник начальника ГУ Держспоживслужби у Волинській області, розповівши про повноваження Держпродспоживслужби у сфері захисту прав споживачів.

Олена Рошко, начальник відділу контролю у сферах захисту споживачів, реклами, антитютюнового законодавства  управління захисту споживачів, ознайомила підприємців з законодавством та практикою захисту споживачів в сучасних умовах.  

Про вимоги чинного законодавства до суб’єктів підприємництва при здійсненні ринкового та метрологічного нагляду поінформувала Інна Гайворонська, начальник відділу ринкового та метрологічного нагляду управління захисту споживачів.

Присутні обговорили найбільш актуальні питання та дійшли висновку, що тільки в діалозі між представниками органів влади, підприємцями та громадськістю можна сформувати споживчу культуру, яка підвищить правову обізнаність мешканців громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь