Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 19.07.2021 11:29
Кількість переглядів: 982

Фото без опису

16 липня під головуванням Людмили Єрофєєвої, заступника селищного голови, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Шацької селищної ради.

З п’яти питань порядку денного поінформувала членів виконавчого комітету Олена Кропивник, начальник служби у справах дітей. А відтак було надано дозвіл  на відчуження  житлового будинку та земельної ділянки, право спільної часткової власності якими належить  малолітнім дітям; на дарування  житлового будинку з надвірними спорудами та земельної ділянки, право користування якими мають неповнолітні діти; прийнято рішення про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.  

Члени виконкому затвердили висновок щодо доцільності позбавлення батьківських прав жителя села Положеве та протокол  місцевої комісії з формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа Шацької селищної ради.

Наостанок надали дозвіл на розміщення зовнішньої реклами підприємцю з смт Шацьк.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь