Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Про головне – в деталях: відбулася сесія Шацької селищної ради

Дата: 18.07.2021 10:49
Кількість переглядів: 763

Фото без опису

14 липня під головуванням Сергія Карпука, Шацького селищного голови, відбулося чергове засідання сесії селищної ради.

Вперше депутати працювали в системі електронного поіменного голосування «Голос», яка дала можливість автоматизувати процес прийняття рішень і відповідно оперативніше провести засідання.

На сесії розглянули питання про внесення змін до таких рішень селищної ради: «Про бюджет селищної територіальної громади на 2021 рік», «Про утворення виконавчого комітету Шацької селищної ради восьмого скликання, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» (занесли до складу Олександра Бебка, керуючого справами виконавчого комітету селищної ради); затвердили Програму підтримки органів виконавчої влади у Ковельському районі на 2021-2022 роки.

Фото без опису

Депутати прийняли рішення про встановлення туристичного збору та ставок туристичного збору на території Шацької селищної ради на 2022 рік, визначили податкових агентів по справлянню туристичного збору до бюджету Шацької селищної територіальної громади і затвердили перелік уповноважених. Проголосували за призначення директорів: НВК «ЗОШ І-ІІІст.-дитячий садок» с. Мельники (Надії Падалюк), ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Ростань (Мирослави Кликоцюк) та ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Світязький ліцей» (Тетяни Натальчук).  Новообраним керівникам побажали натхнення та успіхів у роботі.

Далі обранці громади включили до  переліку  земельні  ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  та для несільськогосподарських потреб (для підготовки лоту для  продажу  на земельних  торгах у формі аукціону) і зарезервували землю під громадські пасовища.

Левову частку часу, відведеного на сесійне засідання, традиційно зайняв розгляд питань зі сфери земельних відносин.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь