Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Cелищний голова вручив нагороди чемпіонам України з шашок

Дата: 14.07.2021 14:35
Кількість переглядів: 964

 

Фото без опису

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, взяв участь в урочистому закритті чемпіонату України з шашок серед людей з інвалідністю.

Нагадаємо, змагання стартували 21 червня в селі Світязь, а саме на базі «Гарт» ВНУ ім. Лесі Українки. Учасниками чемпіонату стали спортсмени з ураженнями опорно-рухового апарату та з порушеннями слуху з багатьох областей України та міста Київ.

13 липня, під час закриття спортивного заходу, відбулося нагородження переможців та призерів чемпіонату України з шашок-100 (класична та блискавична гра) серед спортсменів з порушеннями слуху (чоловіки, жінки і молодь).

З успішним завершенням змагань учасників привітали Сергій Карпук, Шацький селищний голова, та Віктор Галан-Влащук, начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

"Приємно, що захід такого масштабу відбувся на гостинній Шацькій землі. Впевнений, що спортсмени, які приїхали до нас з усієї України, не лише показали гарні результати гри, а й здобули цінний досвід, знайшли нових друзів і просто чудово відпочили біля мальовничого Світязя. Пишаюся своєю високою місією – нагороджувати чемпіонів України, які згодом представлятимуть нашу державу на престижних міжнародних змаганнях. Зичу вам нових спортивних здобутків. Знайте, що в краї Шацьких озер вас завжди раді бачити!" – зазначив під час виступу Сергій Карпук.

Керівники вручили переможцям чемпіонату України медалі і грамоти, побажали їм міцного здоров’я, всіляких життєвих гараздів та подальших успіхів у спортивній кар’єрі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь