Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Cелищний голова вручив нагороди чемпіонам України з шашок

Дата: 14.07.2021 14:35
Кількість переглядів: 988

 

Фото без опису

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, взяв участь в урочистому закритті чемпіонату України з шашок серед людей з інвалідністю.

Нагадаємо, змагання стартували 21 червня в селі Світязь, а саме на базі «Гарт» ВНУ ім. Лесі Українки. Учасниками чемпіонату стали спортсмени з ураженнями опорно-рухового апарату та з порушеннями слуху з багатьох областей України та міста Київ.

13 липня, під час закриття спортивного заходу, відбулося нагородження переможців та призерів чемпіонату України з шашок-100 (класична та блискавична гра) серед спортсменів з порушеннями слуху (чоловіки, жінки і молодь).

З успішним завершенням змагань учасників привітали Сергій Карпук, Шацький селищний голова, та Віктор Галан-Влащук, начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

"Приємно, що захід такого масштабу відбувся на гостинній Шацькій землі. Впевнений, що спортсмени, які приїхали до нас з усієї України, не лише показали гарні результати гри, а й здобули цінний досвід, знайшли нових друзів і просто чудово відпочили біля мальовничого Світязя. Пишаюся своєю високою місією – нагороджувати чемпіонів України, які згодом представлятимуть нашу державу на престижних міжнародних змаганнях. Зичу вам нових спортивних здобутків. Знайте, що в краї Шацьких озер вас завжди раді бачити!" – зазначив під час виступу Сергій Карпук.

Керівники вручили переможцям чемпіонату України медалі і грамоти, побажали їм міцного здоров’я, всіляких життєвих гараздів та подальших успіхів у спортивній кар’єрі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь