Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Особистий прийом громадян: чим живуть села Прип’ять, Вілиця, Кропивники, Плоске

Дата: 02.07.2021 22:16
Кількість переглядів: 1011

Фото без опису

30 червня особистий прийом громадян в селах Прип’ять, Вілиця, Кропивники, Плоске провів Богдан Тимошук, секретар Шацької селищної ради. До спілкування з жителями долучився староста сіл Олександр Сулік.

Жителі села Плоске скаржилися на поганий стан дороги, що веде від цього населеного пункту до Положева; просили допомогти зрушити з місця питання ремонту трансформатора та впорядкування території тимчасового складування відходів. Незабаром у громаді стартує сезон збору лісової чорниці, а на території Прип’ятського старостату цю ягоду заготовляють у досить великій кількості. Богдан Тимошук при нагоді зазначив, що фахівці селищної ради слідкуватимуть за тим, щоб збирачі чорниці отримували чесно зароблені кошти, а заготівельники – справно сплачували податки.

Також місцеві мешканці запитували про проведення в село інтернету. Секретар селищної ради відповів, що цьогоріч села громади отримають 670 тисяч гривень інтернет-субвенції з державного бюджету, зокрема Плоске – 100 тисяч, Вілиця – 140 тисяч.

У Вілиці, зі слів жителів, потребує оновлення огорожа біля клубу. В Кропивниках запитували про ймовірність відновлення рейсу Луцьк-Прип’ять. Мешканців Прип’яті цікавило питання виплати соцдопомоги, також вони озвучили певні зауваження до роботи Шацької лікарні.

Секретар селищної ради занотував усі проблемні питання і пообіцяв сприяти їх якнайшвидшому вирішенню.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь