Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Актуальні питання з життя громади – на засіданні виконавчого комітету

Дата: 29.06.2021 12:06
Кількість переглядів: 920

25 червня під головуванням Сергія Карпука, Шацького селищного голови, відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

Члени виконкому розглянули питання про погодження місць для проведення виносної торгівлі, можливість розміщення тимчасових споруд, облаштування доріг по провулку Миру та вулиці Калинова в смт Шацьк; про надання дозволу на прочищення меліоративної канави, на облаштування ставка, на видалення зелених насаджень; про присвоєння адресних номерів. Затвердили інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, що надаються через відділ «ЦНАП» .

Також вирішили порушити перед Ковельською райдержадміністрацією клопотання про подання для представлення до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» кандидатур Дударчук Юлії Адамівни (с. Мельники) та Бруско Тетяни Петрівни (с. Хрипськ).

Наостанок члени виконкому своїм позитивним рішенням утворили місцеву комісію з формування пропозицій щодо спрямування  у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, і визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь