Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Мітинг-реквієм до Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни

Дата: 22.06.2021 15:25
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

22 червня, в День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни, в Шацьку відбувся мітинг-реквієм.

Дата цього дня пам’яті вибрана невипадково – саме тоді війська нацистської Німеччини без оголошення війни перейшли кордон Радянського Союзу і почали захоплювати території. Цьогоріч минає 80 років від початку одного з найбільших і найтрагічніших збройних конфліктів в історії людства.

В Шацьку до обеліска Слави прийшли члени громадської організації ветеранів, представники влади, працівники селищної ради, установ громади, територіального центру комплектування та соціальної підтримки, ветерани АТО/ООС.

«Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам’ять про воїнів, які вигнали ворога з нашої землі та здобули перемогу в цій жахливій війні. Сьогодні знову сини та доньки українського народу зі зброєю в руках боронять рідну землю від агресора, захищають територіальну цілісність і незалежність України, нашу свободу, наше майбутнє. Честь і слава героям. Вічна пам'ять загиблим», – зазначив під час виступу Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

Про сумні наслідки війни нагадав присутнім Адам Дударчук, голова організації ветеранів. Учасники мітингу поклали до обеліска квіти та вшанували полеглих героїв хвилиною мовчання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь