Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

На засіданні виконкому – актуальні питання сезону літнього відпочинку

Дата: 14.06.2021 11:56
Кількість переглядів: 777

Фото без опису

11 червня під головуванням Сергія Карпука, Шацького селищного голови, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету селищної ради.

Члени виконкому затвердили проєктно-кошторисну документацію за робочим проєктом «Капітальний ремонт комунальної дороги по вул. Набережна в с. Світязь Волинської області» в сумі 26 619,658 тис. грн. та погодили робочий проєкт «Нове будівництво електричних мереж для приєднання електроустановок дачної резиденції пров. Набережний, 15 в с. Світязь Шацького району».

На засіданні розглянули заяви фізичних осіб-підприємців про надання дозволу на встановлення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Прийняли рішення про демонтаж незаконно встановлених рекламних засобів на території Шацької селищної ради. Зокрема, проголосували за те, щоб до 25 червня демонтувати рекламні засоби та вивіски, які встановлені самовільно, без дозвільних  документів; постійно контролювати ситуацію та проводити роботу з власниками незаконно розміщених рекламних засобів з питань отримання дозволів.

Наступними рішеннями були визначені місця для проведення виносної торгівлі в селах Пульмо (по вул. Незалежності, навпроти СБК) та Світязь (по вул. Жовтнева, навпроти метеостанції); встановлена помісячна плата за користування конструктивним елементом благоустрою.  

Інші питання порядку денного стосувалися погодження місць для проведення виносної торгівлі та режиму роботи торгового закладу;  підготовки до літнього відпочинкового сезону та безпечного перебування людей на водних об’єктах. Також на засіданні виконкому проголосували за встановлення піклування над неповнолітнім мешканцем селища Шацьк.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь