Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Громадські інспектори з благоустрою розпочинають боротьбу зі стихійною торгівлею

Дата: 07.06.2021 16:25
Кількість переглядів: 1002

На території Шацької селищної ради незабаром приступлять до виконання своїх обов’язків 6 громадських інспекторів з благоустрою, які слідкуватимуть за порядком на вулиці Жовтнева в селі Світязь (нова набережна) і не допускатимуть там випадків стихійної (виносної) торгівлі.

З цього питання в Шацькій селищній раді відбулася нарада з інспекторами під головуванням Богдана Тимошука, секретаря селищної ради, та з участю Павла Микитюка, начальника сектору поліцейської діяльності № 2 смт Шацьк Ковельського районного управління поліції. До громадських інспекторів донесли інформацію про те, що вони напряму співпрацюватимуть з правоохоронними органами, зокрема братимуть участь у проведенні рейдів, складатимуть протоколи про адмiнiстративнi правопорушення, надаватимуть допомогу органам державного контролю у діяльності щодо запобігання порушенням законодавства.

До відповідальності за порушення законодавства у сфері благоустрою населених пунктів притягатимуться особи, винні в самовільному розміщенні торговельних лотків, павільйонів, кіосків на тротуарах, узбіччях  доріг, біля зупинок громадського транспорту по вулиці Жовтнева в селі Світязь.

Протоколи про порушення законодавства у сфері  благоустрою, складені громадським інспектором, буде розглядати адміністративна комісія виконавчого комітету селищної ради. За підсумками розгляду виноситиметься постанова про притягнення до відповідальності та накладатиметься адміністративне стягнення.

Нагадаємо, на засіданні виконкому, яке відбулося 21 травня, було прийняте рішення «Про вжиття заходів щодо ліквідації стихійних ринків та припинення несанкціонованої торгівлі».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь