Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Успіх вихованців Шацького БДЮТ на фестивалі «Дитинства світ в наших руках»

Дата: 07.06.2021 10:09
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

 

Вихованці Шацького БДЮТ взяли участь у багатожанровому фестивалі учнівської творчості «Дитинства світ в наших руках». Обласний захід, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, відбувся у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки м. Луцька.

 

Понад тисячу робіт представили заклади позашкільної освіти територіальних громад на виставці декоративно-ужиткового мистецтва. Шацький БДЮТ здобув у ній ІІ місце, представивши картини, паперову лозу, тістопластику, текстиль та книги.

 

Також вихованці гуртка «Ми малюємо світ» Дарина Лончук та Дарина Стаднік долучилися до цікавих і захоплюючих майстер-класів. Дівчата виконували розпис декоративних тарілок у техніці крапкографії. В містечку майстрів діяло художнє ткацтво, робота з глиною, оригамі, бодіарт, соломоплетіння, екоіграшка, розпис екоторбинок,  аквагрим, етнопташка, робота з природнім матеріалом.

Фото без опису

 

 

Конкурс малюнка на асфальті «Україна – це ми» об’єднав учасників не лише темою, а й загальним оформленням малюнків. Учасники представили велику колективну творчу роботу у вигляді карти України з яскравими дитячими мріями, втіленими малюнках. Малюнок вихованки Ірини Лукашової за рішенням журі став найкращим, тож дівчина отримала Гран-прі цього конкурсу.

Фестиваль надав можливість представити свої досягнення, реалізувати творчі здібності, згуртуватися і краще пізнати дивовижний світ мистецтва, науки і техніки, туризму і спорту.

Разом з вихованцями на фестивалі побували педагоги Шацького БДЮТ Ірина Вензловська,  Андрій Баранчук, Олена Козак, Надія Кужель та Ніна Корець.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь