Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Жителі прикордонного села мріють про відкриття кордону з Білоруссю

Дата: 31.05.2021 15:53
Кількість переглядів: 903

Фото без опису

27 травня Богдан Тимошук, секретар Шацької селищної ради, провів особистий прийом громадян у селах Пульмо, Залісся і Вільшанка. До спілкування з селянами долучилися староста Оксана Тумік та депутат селищної ради Юрій Положевець.

У Вільшанці місцеві жителі озвучили проблеми відсутності вуличного освітлення, поганого стану дороги в самому населеному пункті та відтинку шляху, що веде до села Пулемець. Подякували керівництву за відремонтований обеліск і просили допомоги в організації вивезення сміття від населення.

Селяни занепокоєні тим, що вже тривалий час закритий кордон між Україною та Білоруссю. Майже в кожного місцевого в Білорусі живуть діти і внуки, з якими вони не мають можливості побачитися. Богдан Тимошук зазначив, що депутати селищної ради готують з цього питання звернення до вищого керівництва країни, сподіваючись на вирішення проблеми – відкриття пунктів пропуску в Піщі і Пулемці. Люди також стурбовані тим, що близько до села підходять вовки.

Жителі Залісся задавали питання про виплату субсидій, можливість складання на місці заповітів, скаржилися на відсутність у ФАПі медикаментів і нарікали на безвідповідальних односельців і приїжджих, котрі захаращують сміттям територію поблизу місця тимчасового складування відходів.

В Пульмі Богдан Вікторович оглянув приміщення амбулаторії, де  завершуються роботи з реконструкції, та поспілкувався зі старостою про те, чим живе село.

Секретар селищної ради пообіцяв сприяти якнайшвидшому вирішенню всіх озвучених питань.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь