Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

З Днем пам’яті та примирення, з Днем перемоги!

Дата: 08.05.2021 17:31
Кількість переглядів: 751

Фото без опису

Цими травневими днями разом з усім цивілізованим світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

8-9 травня завжди оповиті почуттям гіркоти за полеглими воїнами та цивільним населенням, які не дожили до перемоги над нацизмом. Болю за тих учасників та очевидців кровопролитної війни, які відійшли у вічність у мирний час. Не є винятком і Шацька громада, на території якої сьогодні проживає всього один ветеран Другої світової – Чесноков Костянтин Петрович.

Шановану людину, а також всіх, чиї рідні та близькі відчули на собі смертоносний подих війни, хто пам’ятає, знає про цю трагедію з розповідей, книг, телепередач, вітаю з цими світлими днями.

Низький уклін воїнам, котрі зі зброєю в руках захищали нашу державу від нацистських окупантів. Світла пам'ять тим, хто поклав на вівтар свободи свої життя.

Щиро бажаю, щоб ніколи знову… Нехай на нашій благословенній землі запанує мир, спокій та добро, адже немає більшої цінності, ніж радість життя у вільній та мирній країні.

З повагою – Сергій Карпук, Шацький селищний голова
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь