Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Сесія Шацької селищної ради: за що голосували депутати

Дата: 28.04.2021 09:16
Кількість переглядів: 1502

Фото без опису

22 квітня під головуванням очільника громади Сергія Карпука відбулося засідання чергової сесії Шацької селищної ради.

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету селищної територіальної громади за І квартал 2021 року та проголосували за внесення змін в рішення «Про бюджет селищної територіальної громади на 2021 рік».

Також розглянули питання про передачу в оренду майна, про затвердження нової редакції Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Шацької селищної ради, про перейменування та затвердження нової редакції статутів закладів дошкільної освіти громади.

Прийняли рішення затвердити кандидатуру Олександра Суліка на посаду старости, що здійснює свої повноваження у селах Прип'ять, Вілиця, Кропивники, Плоске на строк повноважень Шацької селищної ради.

Депутати розширили повноваження тимчасової контрольної комісії селищної ради з питань легалізації робочих місць та збільшення бази оподаткування і надходжень до селищного бюджету селищної ради, яка відтепер перевірятиме сплату не лише ПДФО та акцизного збору, а й інших податків.

Обранці громади підтримали рішення про порядок надання безповоротної фінансової допомоги суб’єктам малого підприємництва на розвиток власної справи, на що в бюджеті передбачили 50 тисяч гривень. Крім того, погодили пропозицію розробити проєкт детального планування частини вулиці Жовтнева в селі Світязь (біля зупинки), на якій буде розміщене місце для паркування автотранспорту.

На сесії проголосували за низку питань зі сфери земельних відносин та зарезервували земельні ділянки сільськогосподарського призначення під громадське пасовище (урочище Циглині в смт Шацьк).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь