Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Просимо жителів Шацька не пошкоджувати грунтовий покрив на громадському пасовищі

Дата: 26.04.2021 12:47
Кількість переглядів: 1052

Фото без опису

Мешканці Шацька, які  в домашньому господарстві утримують корів, скаржаться на те, що невідомі особи пошкоджують грунтовий покрив на громадському пасовищі, а саме копають на ньому чорнозем.

Суть проблеми люди озвучили в кабінеті у Сергія Карпука, Шацького селищного голови. Очільник громади зазначив, що це є порушенням земельного законодавства, за яке передбачена відповідальність.

Так, за ст. 53-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, зняття та перенесення ґрунтового покриву земельних ділянок без спеціального дозволу, а також невиконання умов зняття, збереження і використання родючого шару ґрунту тягнуть за собою накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двадцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прохання до місцевих жителів – повідомляти про випадки правопорушень у сектор поліцейської діяльності № 2 смт Шацьк Ковельського районного управління поліції або Богдану Штандеру, поліцейському офіцеру Шацької громади (тел. 097 900 38 68).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь