Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у Детальному плані території по вулиці Линівська в с. Світязь

Дата: 16.04.2021 16:24
Кількість переглядів: 500

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у Детальному плані території по вулиці Линівська в с. Світязь Шацького району Волинської області (виконується відповідно Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»).

 

            Детальний план території по вулиці Линівська в с. Світязь Шацького району Волинської області – містобудівна документація, яка призвана визначити планувальну організацію та розвиток частини території Шацької селищної ради. Детальний план виконаний відповідно до ДБН360-92** «Містобудування. Планування і забудова міських і сільських поселень» та інших норм.

 

            Замовником детального плану виступає Шацька селищна рада.

            Розробник детального плану –  ФОП Петров А.М.

 

Детальний план виконується на підставі рішення Світязької сільської ради №69/13  від 25.11.2020р.

 

            Ознайомитися з Детальним планом території по вулиці Линівська в с. Світязь Шацького району Волинської області можливо в Шацькій селищній раді за адресою: вул. 50 років Перемоги, 1Б, смт Шацьк  до 17.05.2021р.

 

            Відповідальні за організацію розгляду пропозицій: секретар селищної ради Тимошук Б.В., начальник відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради Юрчук В.М.

 

            Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції подаються до 17.05.2021р. та розглядаються у місячний строк з дня подання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь