Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

До уваги власників земельних часток (паїв)!

Дата: 16.04.2021 14:17
Кількість переглядів: 805

До Шацької селищної ради періодично звертаються власники земельних часток (паїв) з заявами щодо ремонту польових доріг, гасіння пожеж, які в літній період виникають на землях пайового фонду, та іншими. Вирішення цих питань призводить до витрати бюджетних коштів громади.

Водночас не всі власники земельних часток (паїв) сплачують земельний податок за належні їм ділянки або роблять це в неповному обсязі. Також відомі випадки, коли спадкоємці, які оформили право спадщини на земельні ділянки від померлих родичів, не звертаються з відповідними документами до селищної ради, що призводить до несплати податку та недоотримання коштів у місцевий бюджет.

З метою виконання селищною радою своїх повноважень та недопущення порушень вимог податкового законодавства просимо жителів громади, які оформили належним чином право власності на земельні частки (паї) та не повідомляли про це в орган місцевого самоврядування, звернутись в відділ земельних відносин Шацької селищної ради (смт Шацьк, вул. 50 років Перемоги, 1Б) з відповідними копіями правовстановлюючих документів на земельні ділянки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь