Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Про санітарно-епідеміологічний стан на території громади

Дата: 14.04.2021 15:04
Кількість переглядів: 673

Фото без опису

На оперативній нараді в Шацького селищного голови, яка відбулася 13 квітня, про санітарно-епідеміологічний стан на території селищної ради та дотримання правил карантину доповідала Тетяна Савош, начальник відділу державного нагляду за дотриманням вимог санітарного законодавства Шацького районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області.

З її слів, на території селищної ради в 2020 та першому кварталі 2021 року не було зафіксовано харчових отруєнь та групових захворювань на гострі кишкові інфекції.

Працівники Держпродспоживслужби проводять заходи контролю у сфері дотримання санітарного законодавства. Так, у першому кварталі 2021 року здійснили 4 планові перевірки у закладах освіти, 18 позапланових перевірок та взяли участь у 288 комісійних обстеженнях (по дотриманню вимог карантину та забезпеченню населення якісною водою).

У рамках протидії поширенню коронавірусної інфекції лише за останній тиждень (5-12 квітня) проведено 25 комісійних рейдових обстежень суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у період карантину (закладів торгівлі, громадського харчування, ринку, школи і дитячого садка). В результаті було складено два протоколи та надано чотири рекомендації про усунення причин та умов, що сприяли вчиненню порушень санітарного законодавства.

Читайте також: Ситуація з COVID-19 у Шацькій громаді та стан вакцинації мешканців

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь