Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Активних мешканців громади проконсультували щодо написання проєктів

Дата: 12.04.2021 15:07
Кількість переглядів: 855

Фото без опису

8 квітня в Шацькій селищній раді відбулася консультативна зустріч з питань оформлення і подачі громадських проєктів на конкурс.

В заході взяли участь Сергій Карпук, Шацький селищний голова, заступники селищного голови з питань діяльності виконавчого органу Людмила Єрофєєва та Ольга Сахарук, працівники відділу економічного розвитку, інфраструктури, залучення інвестицій та активні представники громади.

«У 2021 році буде проводитися конкурс на визначення кращих громадських проєктів, що співфінансуватимуться  Шацькою селищною радою. Задля цього в нас запроваджується відповідна програма і передбачається фінансування в сумі 500 тис. грн. Сподіваємося на вашу ініціативність та активність у визначенні пріоритетних напрямків розвитку громади і вирішенні її  проблем», – наголосив Сергій Карпук, звертаючись до присутніх.

Оксана Тимошук, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інфраструктури, залучення інвестицій Шацької селищної ради, ознайомила жителів громади, що прийшли на зустріч,  з Програмою фінансової підтримки громадських проєктів та розповіла про цілі, на які можуть бути використані кошти, а саме:

• благоустрій вулиць населених пунктів, зон відпочинку (встановлення контейнерних майданчиків, облаштування пішохідних доріжок, місць відпочинку, озеленення, освітлення тощо).

• організація дозвілля (облаштування кімнат для дозвілля, спортивно-ігрових майданчиків, проведення культурно-мистецьких заходів, підтримка творчої та обдарованої молоді тощо).

• покращення екологічної ситуації в громаді (встановлення сміттєвих баків, площадок для роздільного збору сміття).

• інші суспільно корисні  соціальні проєкти.

Фото без опису

Сума коштів із бюджету громади на реалізацію одного проєкту не може перевищувати 50 тис. грн., співфінансування  жителів - не менше 10% від загальної вартості проєкту (як у грошовому вимірі, так і виконані власноруч роботи). Ініціативна група може долучати до співфінансування кошти спонсорів. Сума спонсорських коштів необмежена.

Початок конкурсу  – орієнтовно в третій декаді квітня.

Долучайтеся до написання проєктів, активно змінюйте на краще якість життя у Шацькій територіальній громаді, покращуйте її соціальне, культурне та екологічне становище!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь