Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Нарада з питань впорядкування розміщення тимчасових споруд у селі Світязь

Дата: 09.04.2021 16:13
Кількість переглядів: 1177

Фото без опису

9 квітня Сергій Карпук, Шацький селищний голова, провів нараду з питання впорядкування розміщення тимчасових споруд у селі Світязь.

У заході взяли участь Богдан Тимошук, секретар селищної ради, Віктор Плейтух, староста сіл Світязь, Підманове та Омельне, начальники відділів виконавчого органу.

Напередодні сезону літнього відпочинку це питання є особливо актуальним. Як наголосив очільник громади, необхідно навести лад з хаотичним розміщенням споруд, аби всі підприємці, що здійснюють торгівлю, надають послуги чи здають в оренду житло, могли працювати в однакових умовах і неодмінно в рамках законодавства. Сергій Карпук дав доручення встановити осіб, які порушують у Світязі правила забудови.

На нараді обговорили питання несанкціонованої торгівлі в селі, сплати туристичного збору, необхідності встановлення смітників біля закладів та в громадських місцях, облаштування додаткових паркувальних зон, а також початку роботи тимчасової контрольної комісії селищної ради з питань легалізації робочих місць та збільшення бази оподаткування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь