Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Шацької селищної ради «Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів та ставки збору на території Шацької селищної ради на 2022 рік»

Дата: 08.04.2021 12:10
Кількість переглядів: 506

На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій  від громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Шацька селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Шацької селищної ради «Про встановлення    збору за місця для паркування транспортних  засобів та ставка збору на території Шацької селищної ради на 2022 рік».

Проект рішення та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Шацької селищної ради (www.shsrada.gov.ua) в розділі «Регуляторна діяльність» - «Обговорення проектів».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються у письмовій формі відділом економічного розвитку, інфраструктури, залучення інвестицій виконавчого комітету Шацької селищної ради протягом місяця з дня оприлюднення (до 15.05.2021 року) за адресою: вул. 50 років Перемоги, 1б (кабінет 28) в смт. Шацьк  Волинської обл. 44000, та електронною поштою на  адресу shsrada1@ukr.net.

 

Шацька селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь