Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Просимо активістів Шацької громади долучатися до написання проєктів

Дата: 01.04.2021 15:00
Кількість переглядів: 1555

Фото без опису

Шацька селищна рада інформує, що у 2021 році буде проводитись конкурс на визначення кращих громадських проєктів, що співфінансуватимуться  Шацькою селищною радою.

Конкурс проводиться з метою залучення громадськості до визначення пріоритетних напрямків розвитку та вирішення найактуальніших проблем громади, підвищення відповідальності жителів за її розвиток, збереження інфраструктури, покращення соціальної, культурної, екологічної ситуації в громаді.

Сума коштів із бюджету територіальної громади на реалізацію одного громадського проєкту не може перевищувати 50 тис грн., співфінансування  жителів - не менше 10% від загальної вартості проєкту (як у грошовому вимірі, так і виконані власноруч роботи).

Для зацікавленого активу буде проведено консультативну зустріч з питань оформлення і подачі громадських проєктів на конкурс, яка відбудеться 8 квітня 2021 року о 14.30 год. в актовому залі Шацької селищної ради за адресою вул. 50 років Перемоги,1Б.

Додаткова інформація щодо підготовки до конкурсу за телефонами:

096 911 01 02

067 992 34 25.

 

Шацька селищна рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь