Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Заступник голови Волинської ОДА оглянув об’єкти будівництва Шацької громади

Дата: 01.04.2021 16:11
Кількість переглядів: 1277

Фото без опису

30 березня на території Шацької громади побував Ігор Чуліпа, заступник голови Волинської ОДА.

Разом з Сергієм Карпуком, Шацьким селищним головою, він оглянув основні об’єкти будівництва, в тому числі ті, які зводяться за державні кошти в рамках програми «Велике будівництво». До інспектування об’єктів долучилися Віктор Довгополюк, директор департаменту інфраструктури облдержадміністрації, та Іван Корчук, заступник директора департаменту – начальник управління капітального будівництва.

Делегація побувала в селі Піща, де в рамках програми Президента України «Велике будівництво» зводиться нова школа. Кошторисна вартість об’єкту становить понад 55 мільйонів гривень. Площа новозбудованої школи 2235,9 м². Наразі там тривають внутрішні роботи, встановлені вікна та двері, триває монтаж сучасної системи опалення.

Відвідали Пульмівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини, де триває капітальний ремонт. Побували на базі «Гарт» – там заплановане будівництво мультифункціонального спортивного комплексу. Також посадовці оглянули дорогу Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове, на якій продовжуються будівельні роботи, та місце майбутнього міжнародного пункту пропуску Адамчуки-Збереже.

Насамкінець делегація з області побувала в селі Світязь біля очисних споруд, побудованих у рамках великого інфраструктурного проєкту «Покращення екологічної ситуації у Шацькому НПП шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь», який реалізується в Шацькій громаді і на даний час підходить до завершення.

Заступник голови Волинської ОДА запевнив очільника Шацької громади, що він може розраховувати на підтримку обласної влади, яка є зацікавленою в розвитку цієї території, зокрема її туристичних можливостей.

«Я і моя команда докладаємо всіх зусиль, щоб реалізувати всі розпочаті проєкти і стартувати з новими, корисними для Шацької громади і довгоочікуваними для її мешканців», – підсумував Сергій Карпук.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь