Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Апаратна нарада: як виконуються доручення селищного голови

Дата: 30.03.2021 08:12
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

 

29 березня відбулася апаратна нарада під головуванням Сергія Карпука, Шацького селищного голови. Керівник заслухав звіти начальників відділів виконавчого органу селищної ради щодо виконання його доручень, в тому числі за результатами виїзних прийомів.

За озвученою інформацією, найближчим часом буде побудоване освітлення на спортивно-ігровому майданчику «Містечко інтересів» селища та на штучному футбольному полі ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Шацьк. На стадії завершення – будівельні роботи на дитячому майданчику в селі Кропивники та його озеленення.

Будівництво вуличного освітлення в Пулемці, Хрипську, Затишші, Вільшанці, Острів’ї та по вулиці Линівська в Світязі; впорядкування сміттєзвалищ та вивезення сміття від населення, реконструкція приміщення відділу «ЦНАП» Шацької селищної ради, відкриття дитячого садка в Самійличах, музею АТО – в Шацьку, аптек – у Пульмі та Мельниках; перекриття даху НВК ЗОШ І-ІІІ ст.- дитячий садок» села Мельники; будівництво ганку в дитсадку села Ростань, завершення ремонту в клубах сіл Пехи та Вілиця, ремонт обелісків у Пульмі та Вільшанці, оформлення документації на громадське пасовище в Світязі – ці та інші проєкти, зі слів посадовців, нині на низькому старті, і незабаром мешканці громади побачать результати їх реалізації.

Не оминули на нараді і тему вакцинації від COVID-19. Епідемія набирає обертів, тому мешканцям рекомендують робити щеплення. Сьогодні в КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради» почали вакцинувати жителів у постійному пункті щеплень. Незабаром такі ж пункти почнуть працювати в амбулаторіях ЗПСМ сіл Піща та Пульмо.

Читайте також

Мешканців Шацької громади запрошують зробити щеплення від COVID-19

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь