Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Проблеми соціуму, нове будівництво та розвиток території Пульма і навколишніх сіл

Дата: 29.03.2021 10:47
Кількість переглядів: 758

Шацький селищний голова Сергій Карпук провів особистий прийом громадян у селах територіальної громади. Разом зі старостою Оксаною Тумік та депутатом селищної ради Юрієм Положевцем керівник 25 березня побував у Пульмі, Заліссі та Вільшанці.

У Вільшанці до Сергія Карпука прийшли і місцеві, і мешканці Кошарів. Очільник зазначив, що на цей рік у селі заплановане будівництво вуличного освітлення. Люди просили провести відновлювальні роботи на дорозі від Кошарів до Пулемця, куди ходять до храму; відремонтувати обеліск, запитували про долю фельдшерсько-акушерського пункту та озвучували особисті звернення.

Жителі Залісся цікавилися, коли в сусідньому Пульмі відкриють аптеку (зі слів голови, над цим уже працюють фахівці). На часі – питання вивезення відходів від населення, тому незабаром відбудеться зустріч селян з представниками КП «Будинкоуправління» та обговорення нюансів співпраці. Немало звернень стосувалося видачі довідок, виплати допомог та субсидій.

В Пульмі відбувся діалог Шацького селищного голови з людьми, які мають бажання розвивати територію, зокрема вкладати кошти в сільське господарство (тваринництво) та будівництво розважально-спортивного комплексу. Окрім того, місцеві жителі порушували питання кадрової політики, діяльності певних закладів, узаконення водонапірної башти та інші. Сергій Карпук побував у місцевій школі, де поспілкувався з директором Людмилою Положевець, та оглянув приміщення амбулаторії ЗПСМ, де на сьогодні тривають роботи з капітального ремонту.

За результатами особистого прийому очільник громади дав відповідні доручення керівникам відповідних виконавчих органів селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь