Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

«Спорт для всіх»: у Шацьку змагалися баскетболісти

Дата: 23.03.2021 08:00
Кількість переглядів: 1265

Фото без опису21 березня в Шацьку відбулися змагання з баскетболу серед чоловіків. Організував спортивне свято Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» управління «Центр розвитку громади» Шацької селищної ради.

В  заході взяли участь 4 команди: ДЮСШ-«Сільмаг», Шацького лісового коледжу (ШЛК), села Світязь, освітян громади. На жаль, через карантинні обмеження залучити більше спортсменів не було можливості.

Учасників змагання привітали Сергій Карпук, Шацький селищний голова, та Оксана Юхимук, начальник управління «Центр розвитку громади». З правилами гри  та регламентом змагань ознайомив Петро Пех, директор Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання проводили за олімпійською системою. В першій грі команда села Світязь поступилися ШЛК з рахунком 26-17. Освітяни програли ДЮСШ з мінімальним рахунком 27-28. Ця гра була особливо гарячою, адже команда спортивної школи в останній момент здобули перемогу над суперником.

За третє місце змагалися баскетболісти зі Світязя та освітяни, в результаті  світязяни впевнено перемогли  з рахунком 46-24.

У фінальній грі першість здобула команда ДЮСШ-«Сільмаг», якій Шацький лісовий коледж поступився з рахунком 17-33.

Результати змагань:

І місце - дитячо-юнацька спортивна школа-«Сільмаг»;

ІІ місце - Шацький лісовий коледж;

ІІІ місце - команда Світязя.

За підсумками змагань визначили найкращого гравця, ним став Ігор Борсук (освітяни). Відмінну техніку гри показали Андрій Геренчук (Світязь), Олег Дударчук (ДЮСШ-«Сільмаг»), Олександр Оксенчук (ШЛК).

Наприкінці змагань Сергій Карпук, селищний голова, та Василь Семенюк, ветеран спорту, вручили нагороди командам за призові місця. Також всі учасники отримали заохочувальні спортивні подарунки: сітки та ракетки для настільного тенісу.

Очільник громади відзначив високий рівень організації змагання та висловив бажання взяти безпосередню участь в спортивній грі.

Організатори та учасники змагань висловлюють щиру вдячність за гостинність Валерію Михальчуку, директору ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Шацьк.

 

Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» управління «Центр розвитку громади» Шацької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь