Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Програма «Активні громадяни»: жителів Шацької громади вчили писати проєкти

Дата: 02.03.2021 10:40
Кількість переглядів: 1879

Фото без опису

Протягом 27-28 лютого мешканці Шацької територіальної громади взяли участь у безкоштовному навчанні за програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні. Організацію заходу взяли на себе представники ГО «Молодіжна платформа» та фахівці відділу економічного розвитку, інфраструктури, залучення інвестицій виконавчого комітету селищної ради.

Першого дня тренінг відбувався на платформі ZOOM в залі засідань селищної ради, другого – зацікавлені учасники змогли продовжити навчання індивідуально.

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, скористався нагодою, аби поспілкуватися з активом громади, поінформувати про проєкти, які реалізовуються і котрі заплановані на близьке майбутнє. Очільник закликав присутніх активніше проявляти ініціативу, вчитися писати проєкти, здобувати фінансування і таким чином вирішувати локальні проблеми своєї громади.

«Розраховую на діалог з вами, чекаю на цікаві пропозиції, ідеї, які будемо спільно впроваджувати в життя», – наголосив Сергій Карпук.

Учасники переглянули презентацію реалізованого проєкту "Містечко інтересів" (будівництво дитячого майданчика в Шацьку), мали можливість навчитися працювати в команді, отримати практичні навички реалізації власних ідей та ініціатив, дізнатися про досвід спікерів, які вже втілили власні проєкти у життя.

Після тренінгу найактивніші жителі громади виявили бажання подати свої проєкти на конкурс від Британської ради в Україні. А це – чудовий шанс для кожного виграти грант у розмірі 15000 грн.

В результаті дводенного навчання учасники отримали сертифікати міжнародного зразка та можливість продовжити здобувати знання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь