Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Програма «Активні громадяни»: жителів Шацької громади вчили писати проєкти

Дата: 02.03.2021 10:40
Кількість переглядів: 1951

Фото без опису

Протягом 27-28 лютого мешканці Шацької територіальної громади взяли участь у безкоштовному навчанні за програмою «Активні громадяни» від Британської ради в Україні. Організацію заходу взяли на себе представники ГО «Молодіжна платформа» та фахівці відділу економічного розвитку, інфраструктури, залучення інвестицій виконавчого комітету селищної ради.

Першого дня тренінг відбувався на платформі ZOOM в залі засідань селищної ради, другого – зацікавлені учасники змогли продовжити навчання індивідуально.

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, скористався нагодою, аби поспілкуватися з активом громади, поінформувати про проєкти, які реалізовуються і котрі заплановані на близьке майбутнє. Очільник закликав присутніх активніше проявляти ініціативу, вчитися писати проєкти, здобувати фінансування і таким чином вирішувати локальні проблеми своєї громади.

«Розраховую на діалог з вами, чекаю на цікаві пропозиції, ідеї, які будемо спільно впроваджувати в життя», – наголосив Сергій Карпук.

Учасники переглянули презентацію реалізованого проєкту "Містечко інтересів" (будівництво дитячого майданчика в Шацьку), мали можливість навчитися працювати в команді, отримати практичні навички реалізації власних ідей та ініціатив, дізнатися про досвід спікерів, які вже втілили власні проєкти у життя.

Після тренінгу найактивніші жителі громади виявили бажання подати свої проєкти на конкурс від Британської ради в Україні. А це – чудовий шанс для кожного виграти грант у розмірі 15000 грн.

В результаті дводенного навчання учасники отримали сертифікати міжнародного зразка та можливість продовжити здобувати знання на всеукраїнських семінарах і тренінгах Британської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь