Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Особистий прийом громадян: проблеми сіл, плани і перспективи

Дата: 26.02.2021 14:40
Кількість переглядів: 1388

Фото без опису

25 лютого особистий прийом громадян у селах Піща, Затишшя, Острів’я, Кам’янка провела Людмила Єрофєєва, заступник Шацького селищного голови з питань діяльності виконавчого органу. До діалогу з представниками громади долучилися староста Петро Мегель та депутат селищної ради Михайло Ковальчук.

В Затишші Людмила Степанівна розповіла місцевим жителям про перші кроки новоствореної громади, про плани і перспективи її розвитку. Повідомила, що буде продовжено будівництво нового приміщення Піщанської школи, проєкт якого днями погодила Комісія при Міністерстві розвитку громад та територій України як такий, що може реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

Люди звернулися до керівника з питаннями діяльності ФАПу, грейдерування доріг, озвучили проблеми з освітленням вулиці нового житлового кварталу, з отриманням в аптеках Шацька медикаментів за програмою «Доступні ліки»; просили посприяти в виділенні будівельного матеріалу на місцевий храм. Жителі Затишшя скаржилися на те, що біля села ходять вовки, через що люди бояться виходити на вулицю в темну пору доби.

Одна з найбільших проблем села Кам’янка – аварійний трансформатор і відповідно перебої з електропостачанням. Як пояснив староста Петро Мегель, ця проблема – на контролі влади і нинішнього року повинна вирішитися.

В Острів’ї заступник селищного голови оглянула сільський клуб, який потребує ремонту. Місцеві жителі розповіли про старі аварійні дерева, які потрібно зрізати, про проблему з вуличним освітленням. Як пояснила Людмила Єрофєєва, цього року в бюджеті передбачені кошти на виготовлення робочого проєкту на освітлення вулиць Острів’я. Мешканці хочуть, щоб у селі з’явився дитячий майданчик, тому просили допомоги влади в цьому питанні і висловили готовність самим долучитися до виконання робіт. Представник місцевої релігійної громади  ПЦУ під час особистого прийому заручився підтримкою керівника щодо узаконення будинку, в якому на сьогодні відбуваються богослужіння (аби змогти провести в ньому ремонт).

Жителі Піщі озвучили Людмилі Єрофєєвій звернення з особистих питань та просили вирішити проблему з доставкою в село балонів зі скрапленим газом.

Всі питання, які турбують місцевих мешканців, заступник селищного голови занотувала: на одні з них дала вичерпні відповіді, вирішення інших буде покладено на керівників структурних підрозділів селищної ради.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь