Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Задля сприяння зайнятості жителів Шацької громади

Дата: 24.02.2021 08:40
Кількість переглядів: 838

23 лютого Роман Романюк, директор Волинського обласного центру зайнятості, побував на території Шацької громади, де зустрівся з Сергієм Карпуком, Шацьким селищним головою. До діалогу долучилася Мирослава Терета, директор Шацької районної філії ЦЗ.

Обговорили головні питання – сприяння зайнятості жителів району; умови надання фінансової підтримки жителям територіальної громади для розвитку власної справи, що, своєю чергою, дасть можливість збільшити кількість робочих місць. Також йшлося про інструменти, розроблені службою зайнятості, які сприяють розвиткові об'єднаних територіальних громад.

Із Шацькою районною філією в Волинському обласному центрі зайнятості співпрацюють вже тривалий час. Особливо відчутне, зі слів Сергія Карпука, партнерство в напрямку організації громадських робіт та робіт тимчасового характеру. Окремий напрямок роботи служби зайнятості, переваги від впровадження якого відчула Шацька громада, – це надання одноразової матеріальної допомоги (в період карантину).

«Служба зайнятості – сучасна, прогресивна організація. Ми працюємо, аби бути максимально ефективними для громад, запускаємо нові проєкти задля розвитку ОТГ, максимально швидко і якісно реагуємо на зміну ситуації на ринку праці області загалом і  територіальних громад зокрема. Ми готові надати всі інструменти, якими володіємо, аби допомогти вам працювати і розвиватися на повну потужність», – зазначив Роман Романюк.

Наостанок селищний голова і керівник обласної служби зайнятості окреслили вектори розвитку громади у тісній двосторонній співпраці.

Відділ інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь