Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Про найактуальніше – на засіданні виконавчого комітету селищної ради

Дата: 08.02.2021 15:48
Кількість переглядів: 1501

Фото без опису

5 лютого під головуванням Сергія Карпука, Шацького селищного голови, відбулося засідання виконавчого комітету Шацької селищної ради.

На початку заслухали звіт Любові Кубай, начальника відділу фінансів Шацької селищної ради, про виконання бюджету селищної територіальної громади за 2020 рік та обговорили питання функціонування  каналізаційної мережі по вул. Перемоги в смт Шацьк (депутатське звернення Віктора Мелюха).

З метою належного контролю за станом будівництва каналізаційної мережі в рамках реалізації великого інфраструктурного проєкту «Покращення екологічної ситуації в Шацькому національному природному парку шляхом каналізування населених пунктів навколо озера Світязь» виконавчий комітет селищної ради вирішив заслухати на черговому засіданні інформацію підрядника про стан реалізації проєкту, а також утворити комісію для обстеження стану будівництва каналізаційних мереж.

Фото без опису

Богдан Тимошук, секретар селищної ради, поінформував присутніх про встановлення тарифів на поводження з побутовими відходами, про затвердження вартості оренди контейнера  та вивозу і захоронення ТПВ на 2021 рік.

Було вирішено встановити на 2021 рік такі тарифи на послуги:

– вивезення та захоронення твердих побутових відходів для всіх категорій споживачів у розмірі 174,60  грн. з ПДВ за 1 м. куб.;

– захоронення твердих побутових відходів для всіх категорій споживачів у розмірі 63,60  грн. з ПДВ за 1 м. куб.;

 – вивезення рідких побутових відходів для всіх категорій споживачів у розмірі:

   до 5 км. – 140,00 грн. з ПДВ за 1 м. куб.

   до 15 км – 192,00 грн. з ПДВ за 1 м. куб.

Фото без опису

На засіданні затвердили  вартість оренди контейнера, вартість послуги з поводження з побутовими відходами (вивіз і захоронення ТПВ) за один контейнер ємкістю 120 літрів у розмірі 35,00  грн. за один раз в місяць.

Розглянувши колективне звернення щодо ремонту дороги  частини вулиці Колгоспна в с. Мельники (за заявою Штандер Т.А.), члени виконкому вирішили при наявності бюджетних коштів провести ремонтні роботи. Також рекомендували Шацькій селищній раді включити до заходів програми соціально-економічного розвитку на 2021 рік ремонт частини дороги між вулицями Колгоспна та вулицею Озерна в селі Мельники.

Жителю Затишшя відмовили в розробці проєктно-кошторисної документації щодо електрифікації масиву в однойменному селі. Натомість члени виконкому вирішили детально вивчити це питання, зокрема встановити правовий статус масиву.  

Також на виконкомі була прийнята низка рішень про присвоєння адресних номерів земельним ділянкам. Мешканку селища, яка потребує поліпшення житлових умов, вирішили поставити на квартирний облік. Іншого жителя, батька хворої дитини, котрий вчинив правопорушення, кермуючи в нетверезому стані, взяли на поруки.

Крім того, члени виконкому прийняли рішення порушити перед Шацькою РДА клопотання про подання для представлення до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» двох матерів: із смт Шацьк та с. Омельне. Наостанок проголосували за  надання дозволу на прочищення меліоративних канав, облаштування ставків, видалення зелених насаджень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь