Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Депутати затвердили нові програми та створили структури

Дата: 01.02.2021 11:00
Кількість переглядів: 1362

Фото без опису

29 cічня під головуванням Сергія Карпука відбулося засідання чергової шостої сесії Шацької селищної ради восьмого скликання. Розгляд питань порядку денного розпочали з депутатських запитів і звернень. Депутат Олександр Сулік озвучив запит про необхідність встановлення в селі Вілиця вишки телефонного зв’язку для покращення покриття мережі «Київстар».

Секретар Шацької ТВК Ліана Мисюрина оголосила про початок повноважень депутата Шацької селищної ради Світлани Куць та вручила їй посвідчення. Обранці громади позитивними рішеннями затвердили Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг», створили службу у справах дітей Шацької селищної ради та внесли зміни до Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі у Шацькій селищній раді на 2018-2020 роки та Порядку надання та використання коштів селищного бюджету на виконання заходів Програми.

Депутати на сесії затвердили низку програм:

– відзначення свят та проведення культурно-масових заходів у Шацькій селищні раді на 2021-2023 роки;

– соціального захисту населення Шацької селищної ради на 2021-2025 роки;

– зайнятості населення Шацької селищної ради на 2021-2022 роки;

– розвитку рибного господарства на території Шацької селищної ради на 2021-2025 роки;

– з фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, ремонтом та утриманням комунальних доріг Шацької селищної ради на 2021-2025 роки;

– розвитку земельних відносин у Шацькій селищній раді на 2021-2025 роки.

Фото без описуНа сесії затвердили  Порядок призначення та виплати соціальної стипендії дітям-інвалідам, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їх числа, які навчаються у закладах освіти різних рівнів акредитації.

Надали дозвіл КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради» на залишення у розпорядженні підприємства 100% коштів, що надійшли від орендної плати, отриманої від здачі в оренду індивідуально визначеного майна. Депутати проголосували за укладення контракту у новій редакції з директором КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради» Світланою Крецу з 1 лютого 2021 року терміном на 5 років.

Обранці громади дали згоду на створення на базі ФАПів сіл Ростань, Хрипськ, Кам’янка, Пулемець, Перешпа, Острів’я, Затишшя, Вільшанка, Грабове, Залісся, Смоляри-Світязькі, Голядин, Вілиця, Кропивники, Прип’ять, Плоске, Положево, Пехи, Самійличі, Омеляне, Підманове медичних пунктів тимчасового базування. Фінансування утримання зазначених пунктів буде відбуватися за рахунок коштів селищного бюджету.

Депутати прийняли звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо збільшення видатків на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у зв’язку з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги.

Наостанок залишили розгляд питань, які стосуються земельної сфери, і прийняли рішення передати на баланс на праві господарського відання  КП «Будинкоуправління зони відпочинку урочища Гряда» основні засоби: вуличне освітлення; водонапірні башти та свердловини.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь