Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В населених пунктах Шацької громади ліквідовують наслідки снігопадів

Дата: 29.01.2021 08:37
Кількість переглядів: 775

 

На Шаччині пройшли сильні снігопади. Щоб ліквідувати наслідки негоди, очистити від снігу та посипати дороги і тротуари, на вулиці населених пунктів Шацької громади оперативно вийшла спеціалізована техніка КП «Будинкоуправління», волинських дорожників та залучених підприємств.

26 січня о 5:00 год. до роботи на дорогах Шацька приступили працівники КП «Будинкоуправління». До виконання задіяли дві одиниці техніки. Протягом декількох днів шляхи Шацька, Мельників і тротуари селища повністю очистили від снігу, посипали піском. В Прип’яті, Самійличах і навколишніх селах наслідки снігопаду ліквідовував грейдер комунального підприємства.

Крім того, техніку селищної ради було залучено для допомоги дорожникам в розчищенні вулиць населених пунктів колишньої Пульмівської сільської ради. На шляхах, які ведуть до Ростані, Пулемця, на об’їзній довкола Світязя працювали дорожники Шацької дільниці Любомльського автодору. Власну техніку використали для роботи на дорогах у Світязі та ближніх селах. Ділянку від Голядина до Смолярів-Світязьких розчистили своїм транспортом працівники ТОВ «Волинська ягідка», над безпечним проїздом лісовими дорогами трудилися представники ДП «Шацьке УДЛГ».

Погода непередбачувана, снігопади продовжуються, тож ситуація на дорогах залишається під пильним контролем Шацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь