Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Про злободенне – на апаратній нараді в Шацького селищного голови

Дата: 26.01.2021 08:28
Кількість переглядів: 1082

Фото без опису

25 січня в Шацькій селищній раді відбулася апаратна нарада під керівництвом Сергія Карпука, очільника громади. В роботі заходу взяли участь секретар селищної ради, заступники голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та структурних підрозділів, начальник управління Державної казначейської служби України в Шацькому районі.

На нараді йшлося про підготовку до чергової сесії селищної ради, про продовження реалізації проєкту каналізування, зокрема передачу його громаді та зміну бенефіціара, про фінансування робіт по двох об’єктах меліоративної системи.

В громаді продовжується робота щодо розроблення генерального плану с. Світязь. Селищний голова зазначив, що до документації є певні зауваження, тому на сьогодні важливо їх врахувати і відповідно усунути недоліки.

В області працюють над створенням програми щодо вирішення проблеми обміління озера Світязь.

–Для нас це чудова можливість зробити корисну для громади справу – покращити стан меліоративної системи і відповідно водності Шацького поозеря в цілому, залучивши кошти обласного бюджету ,– наголосив Сергій Карпук.

На нараді говорили про намір селищної ради облаштувати власне приміщення ЦНАПу, в реконструкцію якого вже вкладаються кошти, і до кінця нинішнього року перейти туди з орендованого.Також мова йшла про поновлення проекту «Зміцнення потенціалу добровільних пожежно-рятувальних підрозділів в порятунку постраждалих від нещасних випадків на дорогах Люблінського воєводства та Волинської області»; вирішення проблемних питань щодо укладення договорів оренди землі в селах Пулемець і Ростань.

По завершенню наради заступники селищного голови та секретар отримали відповідні доручення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь