Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Окремі напрямки діяльності Шацької селищної ради в 2021 році

Дата: 21.01.2021 08:37
Кількість переглядів: 1423

 

Фото без описуВ межах робочих зустрічей Сергія Карпука, Шацького селищного голови, з керівництвом Волинської області та посадовцями були окреслені напрямки діяльності органу місцевого самоврядування в 2021 році.

З Оксаною Грицюк, очільницею ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», обговорили продовження робіт з будівництва доріг, розпочатих минулого року. Мова йшла про ділянки від Шацька до Світязя, про завершення капітального ремонту автодороги Залісся-Грабове-Адамчуки. На нинішній рік заплановано виготовлення проєктно-кошторисної документації на проведення дорожніх робіт по вулиці Жовтнева в с. Світязь та в напрямку Піща-Острівя-Пульмо.

– Готуємо документацію по об’їзній дорозі Мельники-Шацьк та ділянці Вілиця-Кропивники. Надіюся, цього року ми успішно спрацюємо по всіх названих об’єктах, – запевнив очільник Шацької громади.

З Василем Грановським, головою Волинської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, спілкувалися про перспективу розвитку дитячого табору «Супутник». Територія зони відпочинку займає досить велику площу, а коштів на її утримання профспілка не має.

– Спільно з Волинською обласною радою ми готові сприяти тому, щоб територія табору не занепадала, а розвивалася. До речі, як і база відпочинку Луцького національного технічного університету. По цьому вищому навчальному закладу ми приймемо програму, яка дозволить закріпити нашу співпрацю документально, – наголосив Сергій Карпук.

Щодо вищого керівництва області, то Григорій Недопад, голова Волинської обласної ради, планує найближчим часом побувати в Шацьку та взяти участь у робочій нараді з питань перспективи розвитку Шацького краю та залучення на це коштів з обласного бюджету.

При нагоді хоче оглянути об’єкти,  що перебувають у підпорядкуванні обласної ради, зокрема санаторій «Лісова пісня» та Шацький фаховий лісовий коледж ім. В.В. Сулька; а також місце будівництва майбутнього переходу Адамчуки-Збереже; дорогу  Залісся-Грабове-Адамчуки; Шацьку лікарню, полігон ТПВ, приміщення Шацького РБК та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь