Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Окремі напрямки діяльності Шацької селищної ради в 2021 році

Дата: 21.01.2021 08:37
Кількість переглядів: 1450

 

Фото без описуВ межах робочих зустрічей Сергія Карпука, Шацького селищного голови, з керівництвом Волинської області та посадовцями були окреслені напрямки діяльності органу місцевого самоврядування в 2021 році.

З Оксаною Грицюк, очільницею ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області», обговорили продовження робіт з будівництва доріг, розпочатих минулого року. Мова йшла про ділянки від Шацька до Світязя, про завершення капітального ремонту автодороги Залісся-Грабове-Адамчуки. На нинішній рік заплановано виготовлення проєктно-кошторисної документації на проведення дорожніх робіт по вулиці Жовтнева в с. Світязь та в напрямку Піща-Острівя-Пульмо.

– Готуємо документацію по об’їзній дорозі Мельники-Шацьк та ділянці Вілиця-Кропивники. Надіюся, цього року ми успішно спрацюємо по всіх названих об’єктах, – запевнив очільник Шацької громади.

З Василем Грановським, головою Волинської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, спілкувалися про перспективу розвитку дитячого табору «Супутник». Територія зони відпочинку займає досить велику площу, а коштів на її утримання профспілка не має.

– Спільно з Волинською обласною радою ми готові сприяти тому, щоб територія табору не занепадала, а розвивалася. До речі, як і база відпочинку Луцького національного технічного університету. По цьому вищому навчальному закладу ми приймемо програму, яка дозволить закріпити нашу співпрацю документально, – наголосив Сергій Карпук.

Щодо вищого керівництва області, то Григорій Недопад, голова Волинської обласної ради, планує найближчим часом побувати в Шацьку та взяти участь у робочій нараді з питань перспективи розвитку Шацького краю та залучення на це коштів з обласного бюджету.

При нагоді хоче оглянути об’єкти,  що перебувають у підпорядкуванні обласної ради, зокрема санаторій «Лісова пісня» та Шацький фаховий лісовий коледж ім. В.В. Сулька; а також місце будівництва майбутнього переходу Адамчуки-Збереже; дорогу  Залісся-Грабове-Адамчуки; Шацьку лікарню, полігон ТПВ, приміщення Шацького РБК та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь