Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

На оперативній нараді – про найактуальніше в Шацькій громаді

Дата: 12.01.2021 08:51
Кількість переглядів: 639

Фото без опису11 січня Сергій Карпук, Шацький селищний голова, провів  оперативну нараду, в якій взяли участь заступники голови з питань діяльності виконавчого органу, старости, начальники відділів селищної ради, начальник КП «Будинкоуправління» та головний спеціаліст-державний інспектор Державної екологічної інспекції у Волинській області.

Очільник громади наголосив на необхідності проведення до 16 січня інвентаризації майна по сільських радах, що приєднуються до Шацької селищної ради.

В країні триває жорсткий карантин, тому, зі слів Сергія Карпука, важливо забезпечити інформування населення щодо карантинних заходів та обмежити доступ громадян до приміщення селищної ради. На сьогодні при вході в адмінбудівлю працює кнопка виклику та стоїть скринька для письмових звернень.

–Щодо видачі довідок, то цей процес повинні організувати старости на місцях, щоб люди не їхали до Шацька в період локдауну, – зазначив Шацький селищний голова.

Селищна рада сьогодні працює над створенням Програми соціально-економічного розвитку, відповідно до 1 лютого старости та керівники структурних підрозділів повинні зібрати інформацію про об’єкти, вуличне освітлення та дороги, визначити серед них пріоритетні.

 –Особливо ретельно опрацюйте питання освітлення вулиць, оскільки в нас є застарілі проєкти, а також незавершені. В деяких населених пунктах, як от Пулемець, роботу в цьому напрямку потрібно починати з нуля, – наголосив старостам Сергій Карпук.

Фото без опису

На нараді обговорили питання забезпечення вчасного грейдерування доріг, на що в бюджеті закладено 100 тис. грн., благоустрою автошляхів, зокрема набережної в селі Світязь. Про першочерговість вирішення проблеми стихійних сміттєзвалищ на території ради повідомили селищний голова і Василь Ткачук, головний спеціаліст-державний інспектор ДЕІ у Волинській області. В цьому питанні необхідно зібрати й узагальнити інформацію про санкціоновані і несанкціоновані сміттєзвалища в населених пунктах, створити тимчасову комісію з залученням КП «Будинкоуправління» для розробки плану дій і напрацювати дорожню карту.

Наостанок Сергій Карпук наголосив на необхідності організувати забезпечення перереєстрації транспортних засобів, що знаходилися у власності сільських рад, які приєднуються до Шацької селищної ради, та повідомив старостам, що вони ввійдуть у склад робочої групи з легалізації доходів при Ковельській РДА і відповідно зобов’язані будуть контролювати на місцях ситуацію з надходженнями до бюджету.

По завершенню наради заступники селищного голови, секретар, начальники відділів та старости отримали відповідні доручення.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь